Car search

 

CAR-SEARCH

Het is vaak lastig om de voor u geschikte auto te vinden.
En heeft u hem na veel 'surfen' op het net gevonden dan staat hij vaak ver weg !

HOE WERKT CAR-SEARCH ?

Ik leg het u graag uit,

U bent op zoek naar een geschikte personen of bedrijfsauto. Het internet wordt afgesurfd en u maakt een selectie van voor u geschikte auto´s. Er zijn genoeg auto´s te koop in alle hoeken van het binnen of buitenland.  Maar dan komen de vragen! Waar staat de auto ? Bij welk bedrijf ? Is dat wel een betrouwbaar bedrijf ? Kloppen de gegevens van de auto ? Hoeveel eigenaren heeft de auto gehad ? Kloppen de kilometers wel ? Heeft de auto misschien schade gehad ? Kan ik er mijn eigen auto inruilen ? En wat krijg ik daar voor inruilprijs ?
Moet ik voor garantie terug naar die garage ? En noem zo maar op!

Dit zijn allemaal vragen waarop ik voor u de antwoorden heb.
Mijn gratis autozoekservice voor alle merken personen-en bedrijfswagens is al meer dan 17 jaar een begrip in Roermond en omstreken.
Ik beschik over de benodigde systemen waarmee ik een auto kan controleren. Ook zoek ik contact met het verkopend autobedrijf en laat mij tot in detail informeren over de betreffende auto. Wanneer ik alles van de auto in kaart heb, dan pas bied ik u de auto aan. U weet dan wat u voor de auto moet betalen en ook uw eigen inruilauto heb ik vooraf getaxeerd.
Het heeft u nog steeds niets gekost!

Wanneer ik voor u een interessante auto gevonden heb ga ik met of zonder u de auto persoonlijk ter plekke beoordelen. Bij enige twijfel blijft hij staan. Ik neem daar geen risico in. Bij wederzijds goedvinden wordt de auto aangekocht en vervolgens in topconditie gebracht en afgeleverd met 3 of 6 maanden garantie. Wilt u uw eigen autobedrijf niet passeren, dan kan dat desgewenst in samenspraak met uw eigen autobedrijf.

De meest gehoorde opmerking is dan ook die van; dat is wel leuk en aardig, maar jij doet dat ook niet voor niets en dus zal er nog wel een bedrag voor bemiddeling boven op komen!
Nee, helemaal niets. Ik koop de auto bij een autobedrijf natuurlijk voor een lagere (handels) prijs dan een particulier, want het verkopende autobedrijf hoeft niets aan de auto te doen, niets in te ruilen en geen garantie te geven en daar hoeft hij dan ook niets voor te berekenen. Daar zit mijn marge en daarmee zorg ik voor een perfect afgeleverde auto met 3 of 6 maanden volledige garantie. (afhankelijk van bouwjaar en kilometerstand)
Er komt niets meer bij. Afspraak is afspraak!

Wanneer u met het aanvraagformulier  uw wensen kenbaar maakt neem ik zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Car-Search Rob Schaepkens

Bisschop Lindanussingel 5

6041LV Roermond

Tel.: 0475-501621

Mob: 0650218259

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Btw.:   NL068727902B01

KvK:    13042570

Nap logo
RDW logo