CAR-SEARCH

Het is vaak lastig om de voor u geschikte auto te vinden.
En heeft u hem na veel 'surfen' op het net gevonden dan staat hij vaak ver weg !

HOE WERKT CAR-SEARCH ?

Ik leg het u graag uit,

U bent op zoek naar een geschikte personen of bedrijfsauto. Het internet wordt afgesurfd en u maakt een selectie van voor u geschikte auto´s. Er zijn genoeg auto´s te koop in binnen en buitenland.  Maar dan komen de vragen! Waar staat de auto ? Bij welk bedrijf ? Is dat wel een betrouwbaar bedrijf ? Kloppen de gegevens van de auto ? Hoeveel eigenaren heeft de auto gehad ? Kloppen de kilometers wel ? Heeft de auto misschien schade gehad ? Kan ik er mijn eigen auto inruilen ? En wat krijg ik daar voor inruilprijs ?
Moet ik voor garantie terug naar die garage ? En noem zo maar op!

Dit zijn allemaal vragen waarop ik voor u de antwoorden heb.
Mijn auto zoekservice voor nagenoeg alle merken personen-en bedrijfswagens is al ruim 20 jaar een begrip in Roermond en omstreken. 

Hoe ga ik te werk? In een persoonlijk gesprek bekijken we samen uw wensen en eisen en natuurlijk niet onbelangrijk: uw budget. Hiermee ga ik op zoek op het internet.
Ik beschik over de benodigde systemen waarmee ik een auto kan controleren. Ook zoek ik contact met het verkopend autobedrijf en laat mij tot in detail informeren over de betreffende auto. Wanneer ik alles in kaart heb, dan pas bied ik u de auto aan. U weet dan wat u voor de auto bij mij moet betalen inclusief onderhoud en garantie en ook uw eigen inruilauto heb ik vooraf getaxeerd.
Het heeft u nog niets gekost!

Wanneer u een keuze uit mijn aanbiedingen hebt kunnen maken ga ik met of zonder u de auto persoonlijk ter plekke beoordelen. Bij enige twijfel blijft hij staan. Ik neem daar geen risico in. Bij wederzijds goedvinden wordt de auto aangekocht en vervolgens in topconditie gebracht en afgeleverd met 3 of 6 maanden garantie. Wilt u uw eigen autobedrijf niet passeren, dan kan dat desgewenst in samenspraak met uw eigen autobedrijf.

De meest gehoorde opmerking is dan ook die van; dat is wel leuk en aardig, maar jij doet dat ook niet voor niets en dus zal er nog wel een bedrag voor bemiddeling boven op komen! 
Doordat de meeste autobedrijven met meeneemprijzen werken of er aflever pakketten bij verkopen (waarbij je je mag afvragen wat ze daar dan voor doen) pas ik de prijzen aan naar mijn “winkel”. Met goed onderhoud en garantie en uiteraard zoveel mogelijk binnen uw budget. In een persoonlijk gesprek leg ik u dat graag verder uit.

Wanneer u met het aanvraagformulier  uw wensen kenbaar maakt neem ik zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Stappenplan

Car-Search Rob Schaepkens is u graag van dienst.

Car-search is een methode die u helpt ´die ene´ auto te vinden waar u al zolang naar op zoek bent.
Zeg wat u zoekt en als ie te koop is vind ik hem!
Bevalt de auto dan regel ik alles voor u van aankoop tot garantie.

Leest u onderstaande informatie maar eens goed door of neem contact met mij op voor nadere uitleg.

Ik informeer u graag!

  • Stap 1 Ik noteer al uw wensen en eisen
  • Stap 2 Ik ga geheel vrijblijvend voor u op zoek, uitsluitend bij gerenommeerde autobedrijven in Nederland en indien gewenst ook in het buitenland.
  • Stap 3 Ik vind een of meer auto´s die ´matchen´ met uw wensen, Ik geef een vakkundig advies en ........... u mag zeggen of we naar stap 4 gaan!
  • Stap 4 We gaan samen kijken (of u vertrouwt op mijn expertise) op elke plek in Nederland en tot een bepaalde afstand in het buitenland. Natuurlijk voor u kosteloos.
  • Stap 5 U vond wat u zocht? Mooi! Ik regel vervolgens voor u de aankoop, aflevering en garantie!

Wanneer u het formulier op deze website zo volledig mogelijk naar ons verstuurd, zal ik zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw zoekopdracht te bespreken.

Heeft u een auto in te ruilen dan bepaal ik vooraf de inruilwaarde.

Car-Search
Car-Search
Mogelijk gemaakt door Mobilox