Car-Search Rob Schaepkens is verhuisd

Vanaf medio  2019 werk ik van huis uit: Bisschop Lindanussingel 5 te Roermond.

Voor afspraken kunt u op dit adres terecht, maar ik kom net zo graag naar u toe.

(Het bedrijfspand aan de Bosstraat is verkocht en daar zullen binnenkort 10 levensloopbestendige woningen gebouwd worden.)

 

Car-Search Rob Schaepkens is ontstaan uit Autobedrijf Rob Schaepkens.

In 1979 ben ik begonnen in de autobranche en heb ik alle facetten van het autobedrijf doorlopen. In 1999 ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan door een autobedrijf in Swalmen over te nemen. Dit autobedrijf heb ik altijd met veel plezier gerund, maar doordat de markt veranderde en mij steeds vaker gevraagd werd om auto´s via internet te zoeken waar de keuze groter is dan in de eigen omgeving heb ik ruim 17 jaar geleden Car-Search ontwikkeld. Zolang zoek ik dus voor klanten de voor hun geschikte auto. De gevonden auto krijgt na aankoop bij mijn zwager Maurice Redeker van Garage Sanders het benodigde onderhoud ; altijd volgens fabrieksopgave; met een nieuwe Apk keuring en die dingen die er aan gedaan moeten worden om de auto keurig af te leveren en natuurlijk netjes gepoetst alvorens de auto af te leveren.
En doordat de vraag naar Car-Search steeds groter werd heb ik in 2013 besloten om uitsluitend met deze succesformule verder te gaan en kan mij hier dus volledig op te richten. Ruim 80 auto´s per jaar vinden zo hun nieuwe eigenaar.

Rob-Schaepkens

In de bijlage Car-Search kunt u lezen hoe het werkt.

Car-Search Rob Schaepkens was dus gevestigd aan de Bosstraat in Swalmen maaar nu kunt u mij vinden op de Bisschop Lindanussingel 5 te Roermond.

Ik ontvang u daar graag. 
Eerlijk advies en een solide garantie zijn de fundamenten voor een vertrouwde deal en een langdurige, zakelijke relatie!
Maar ook voor aankoopadvies of bemiddeling sta ik graag voor u klaar.

Heeft u een auto te koop en wilt u deze niet zelf verkopen dan doe ik dat graag voor u. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Car-Search Rob Schaepkens

Bisschop Lindanussingel 5

6041LV Roermond

Tel.: 0475-501621

Mob: 0650218259

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Btw.:   NL068727902B01

KvK:    13042570

Nap logo
RDW logo